Mijn naam is Ankie Romme en freelancer communicatieadviseur en grafisch vormgever. Naast de mooie dingen die ik doe als zzp'er, heb ik ook een leuke baan als marketingassistent/vormgever bij de kruidenlikeur Schrobbelèr (mocht je het nog nooit geprobeerd hebben, zeker doen!).

Communicatieadvies en vormgeving dus. Een sterke combinatie gezien de mooi vorm te geven middelen volledig in het teken staan van het goed overbrengen van de boodschap.

Je kunt mij dus inschakelen voor communicatievraagstukken en grafische oplossingen. Voor bijvoorbeeld projecten, evenementen of de algemene profilering van een bedrijf maak ik communicatieplannen en breng deze tot uitvoering. Daarnaast ontwerp of restyle ik onder andere logo's, websites en complete huisstijlen. Altijd met de kernwaarden en eigenschappen die deze (startende) onderneming wil overbrengen als leidraad.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten hoe dit nou precies in zijn werk gaat? Neem contact met mij op via ankieromme@gmail.com of 06 31 96 97 20.

Voor mijn volledige profiel kun je kijken op mijn Linkedin-profiel.